0183-442298 info@gkgr.nl

Nieuwspagina

Gezamenlijke diensten.

In de tijd die voor ons ligt, zijn kerkdiensten met kerkgangers niet mogelijk. Samen met de Hervormde Gemeenten van Giessen en Rijswijk willen we op de zondagen waarop dit niet mogelijk is een dienst zonder kerkgangers uit gaan zenden. Komende zondag 22 maart zal er een kerkdienst uitgezonden worden vanuit de Hervormde Kerk in Giessen. Voorganger zal zijn ds. Lennart Hoftijzer. Deze dienst zal te zien zijn via een link die gepubliceerd wordt op de websites van de drie PKN-kerken in Giessen en Rijswijk en ook te beluisteren via de kerkradio zoals dit al elke zondag het geval was. Zondag 29 maart wordt de dienst uitgezonden vanuit de Gereformeerde Kerk Giessen-Rijswijk, voorganger zal dan zijn ds. Anja Gierkink-van Geerenstein. Als u voorbede wilt vragen of ergens voor wil danken dan kunt u dat HIER  of via bovenstaande knop kenbaar maken.

Dit bericht vervalt automatich

Update (2) Corona virus

Update (2) Corona virus

Afgelopen donderdag zijn de maatregelen omtrent het Corona virus door de overheid uitgebreid. 

Wij hebben ook een brief ontvangen van de classis waarin de PKN aangeeft dat vanaf heden kerkdiensten met meer dan honderd bezoekers verboden zijn, maar ook dat het wordt afgeraden diensten met minder bezoekers te houden. Deze maatregelen zijn van kracht tot het einde van deze maand.

In het licht van deze ontwikkelingen voelt de kerkenraad zich dan ook genoodzaakt de kerkdiensten TOT EN MET 31 MAART TE LATEN VERVALLEN.

Via deze link kunt u de brief van de classis lezen.

Ds. René de Reuver leidt op zondag 15 maart op NPO 2 om 9.30 uur vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk een korte meditatie ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door kunnen gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Namens de kerkenraad,

Gerard van Ooijen

Dit bericht vervalt automatich

God is LIEFDE

De tienerdienst hield zich zondagmorgen 9 februari 2020 bezig met de liefde in het algemeen en de liefde voor God in het bijzonder. Bij terugkomst in de eredienst deden ze een actie om dit onderwerp letterlijk kracht bij te zetten en om de mensen in de kerk te laten zien (en horen) wat ze bedoelden.  

 

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR