0183-442298 info@gkgr.nl

In de tijd die voor ons ligt, zijn kerkdiensten met kerkgangers niet mogelijk. Samen met de Hervormde Gemeenten van Giessen en Rijswijk willen we op de zondagen waarop dit niet mogelijk is een dienst zonder kerkgangers uit gaan zenden. Komende zondag 22 maart zal er een kerkdienst uitgezonden worden vanuit de Hervormde Kerk in Giessen. Voorganger zal zijn ds. Lennart Hoftijzer. Deze dienst zal te zien zijn via een link die gepubliceerd wordt op de websites van de drie PKN-kerken in Giessen en Rijswijk en ook te beluisteren via de kerkradio zoals dit al elke zondag het geval was. Zondag 29 maart wordt de dienst uitgezonden vanuit de Gereformeerde Kerk Giessen-Rijswijk, voorganger zal dan zijn ds. Anja Gierkink-van Geerenstein. Als u voorbede wilt vragen of ergens voor wil danken dan kunt u dat HIER  of via bovenstaande knop kenbaar maken.

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR