0183-442298 info@gkgr.nl

Afgelopen donderdag zijn de maatregelen omtrent het Corona virus door de overheid uitgebreid. 

Wij hebben ook een brief ontvangen van de classis waarin de PKN aangeeft dat vanaf heden kerkdiensten met meer dan honderd bezoekers verboden zijn, maar ook dat het wordt afgeraden diensten met minder bezoekers te houden. Deze maatregelen zijn van kracht tot het einde van deze maand.

In het licht van deze ontwikkelingen voelt de kerkenraad zich dan ook genoodzaakt de kerkdiensten TOT EN MET 31 MAART TE LATEN VERVALLEN.

Via deze link kunt u de brief van de classis lezen.

Ds. René de Reuver leidt op zondag 15 maart op NPO 2 om 9.30 uur vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk een korte meditatie ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door kunnen gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO.

Namens de kerkenraad,

Gerard van Ooijen

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR