0183-442298 info@gkgr.nl

Het is zover!

Zondag a.s. is het tijd voor een nieuwe jeugddienst.

Het thema van deze gloednieuwe dienst is “Happy hour”. Het doel van deze dienst is om positiviteit meer naar voren te laten komen. Laten we eens kijken naar de mooie dingen in het leven en niet altijd maar naar de negatieve dingen. Er is zoveel moois in de wereld, maar ook bij ons in de kerk.
Dominee Joost Schelling zal voorgaan en jeugdkoor “Op weg” komt een aantal liederen voor ons zingen.
De dienst begint om 18.15 uur.
Kom allemaal naar onze jeugddienst en laten we er een “happy hour” van maken!

Tot dan!

Pssst: Lijkt jou/u het leuk om samen met ons deze diensten voor te bereiden en bij de jeugddienstcommissie te komen? Dan ben(t) je/u van harte welkom. Interesse? Benader één van de commissieleden of mail even naar jeugddienstcommissie.gkgr@gmail.com

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR