0183-442298 info@gkgr.nl

In de afgelopen weken zijn er heel wat liederen door kerkleden opgegeven die volgens hen in hun persoonlijke Top10 thuishoren. Liederen die hen raken, herinneren, bemoedigen of die zij gewoon mooi vinden. Het is een bijzondere mix geworden van liederen en variërend uit de bundels van Oude Berijming, Psalmen, Johannes de Heer, Liedboek, Hemelhoog, Evangelische Liedbundel en Opwekking. Een rijke verzameling dus.
In de morgendienst van a.s. zondag zullen we uitsluitend zingen uit dit rijke aanbod. Teveel voor één dienst. Er komt dus nog vervolg, maar van iedereen die heeft ingeleverd wordt nu tenminste één lied gezongen of ten gehore gebracht.
Er zal begeleiding zijn van zowel het orgel (Gerrit van Veen), de piano (Herman Mak) als de geluidsband. Dus ook dat is een verrassende variatie.
Kortom u/jij mag deze bijzondere dienst eigenlijk niet missen. Tot zondag.

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR