0183-442298 info@gkgr.nl

Afgelopen dinsdag was dan eindelijk de Vakantie Bijbel Club 2017 in het nieuwe schoolgebouw van CBS de Parel. Ruim 140 kinderen! hebben we mogen verwelkomen.  Na een welkomstwoord, gebed en een paar liedjes was de beurt aan Timo van den Heuvel  met zijn theater Wonderwolken, de kinderen maar ook alle hulpouders hebben genoten van het prachtige theater met een mooie en duidelijke christelijke boodschap. Nadat de buikjes lekker gevuld waren met een  broodje knakworst en wat drinken, was het alweer tijd voor het volgende onderdeel: spellencircuit in de sporthal, in 10 groepjes onder begeleiding van de hulpouders, spelletjes, puzzels, Bijbelverhaal en nog veel meer gedaan.

Bij terugkomst was het tijd voor drinken met een zakje chips. Daarna was het alweer bijna afgelopen, na gebed en een paar liedjes kregen alle gezinnen nog een mooie cd mee naar huis.

We kijken dankbaar terug op een mooie dag!

We willen iedereen die op wat voor manier dan ook deze mooie dag mede mogelijk heeft gemaakt, enorm bedanken, maar bovenal dank aan onze Hemelse Vader!

D.v. tot volgend jaar Vakantie Bijbel Club 2018.

Groetjes, Leiding Vakantie Bijbel Club Giessen-Rijswijk
Linda, Elike, Mieke, Jedidja, Angelina, Wilma en Angelique

 

Naar het fotoalbum

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR