0183-442298 info@gkgr.nl

In de aanloop naar de doorgaans wat rustiger zomer/vakantieperiode willen we op zaterdag 10 juni as nog een keertje groots uitpakken met een gezellige ‘western’ BBQ voor iedereen.  Vanaf 17.00 uur brandt het vuur onder de braadschotel en worden de lekkerste worsten/saté-pennen, hamburgers enz. enz. voor u gebakken en gebraden en kunnen we in informele sfeer over van alles en nog wat praten en ideeën uitwisselen. Rondom dit ‘spektakel’ worden ook nog een aantal spelen voor de jeugd opgetuigd en tussendoor zullen diverse leuke/aardige/nuttige prijzen worden verloot. Doel van deze actie is, behalve gezellig samenzijn, ook om de kas van onze kerk te spekken. Nadere informatie volgt.  Opgeven/inschrijven kan door middel van DIT FORMULIER of  ia het opgaveformulier in de hal van de kerk.

Actiecommissie: Linda Lievaart, Gijs Schouten, Job van Breugel, Dirk Westerlaken, Patty de Graaf, Ad Swart, Herman Schreuders (en nog vele anderen)

Dit bericht vervalt automatich

Print Friendly, PDF & Email
GKGR